"Pole Fitness teknik" er vores poledance hold, og er for dig der er begynder og den øvede, da der er variationer til alle niveauer. Instruktøren vil altid tage hensyn til om du er øvet eller begynder og give dig variationer some er tilpasset netop dit niveau. På denne time vil du lære alle basis øvelser på polen, basis floorwork samt opbygge grundstyrke og grund teknik. Du vil eks. lære at øvelser som Tease, pole walk, spins, klatre på polen, sidde i lår på polen m.m. Du vil til tider også lære danseserier, hvor grundøvelser på polen sættes sammen til en flydende helhed til musik. Her er god tid til at lære alting helt fra bunden i et roligt tempo

På alle teknik hold har vi fokus områder, som skifter hver uge, så du er sikret at arbejde i dybden med særlige øvelser og få nye øvelser hver uge.

Påklædning

Alm træningstøj du føler dig tilpas i. Medbring shorts/hotpants. Vi træner i bare fødder, men hvis du har lyst til at danse i Poledance sko, så er du velkommen til at medbringe dem og træne i.

Når du har opbygget en god grundstyrke og grundteknik vil du komme til at hænge en del mere på hovedet, og du vil lære øvelser som inside/outside leghang, Engel, Scorpio, Princess, Superman etc. altså korte kombinationer af tricks m.m.  Der vil blive lagt fokus på korrekt teknik, flydende overgange, indgange, udgange, detaljer og at kunne sætte øvelser flydende sammen. Til sidst I timen er det muligt at øve lidt fri dans, hvor du får lov at udtrykke dig selv og øve at udfolde dine egne kombinationer af tricks eller floorwork og det du har lyst til.

Når du er blevet mere sikker i ovenstående øvelser og har fundamental styrke og sikkerhed vil du lære tricks som f. eks. Shoulder mounts, handspring, Cocoon, handstands, flips, deadlifts, drops, advancerede floorwork, længere kombinationer m.m. og der vil blive lagt stor vægt på præcision, korrekt teknik, akrobatik, flydende overgange og helhed.

Gratis prøvetime

Er du klar til prøve pole dancing? Vi tilbyder helt uforpligtende en gratis prøvetime, så du kan se om det er noget for dig.

Scroll til toppen