"Exotic Dance” er et poledance koreografihold for alle niveauer. Stilen er inspireret fra Rusland (Russian exotic), og har fokus på flow og særlige bevægelser. På hele timen vil der være fokus på dansen, musikforståelse, koreografi og bevægelser indenfor klassisk poledance. Øvelserne på polen vil være på begynder niveau, da dansen er i fokus, men kan også indeholde andre elementer, men vil altid blive tilpasset dit niveau. Vi vil inddrage grundøvelser I Russian exotic, så det er en fordel at være kommet på timen flere gange.  Der vil blive inddraget flere grundelementer og tricks fra teknik timen, som bliver sammensat til en sensuel dans. Floorwork, twerking, bodyrolls, climbing er nogle af de elementer som kan indgå I denne dansetime. Medbring gerne Poledance stilletter.

Påklædning

Leggings (medbring også shorts), evt. Kneepads og Poledance stiletter, det er også muligt at træne i bare fødder. Bemærk at alm. stiletter ikke er tilladt. Hvis du vil danse med sko, skal det være sko, som er lavet til poledance.
​Medbring gerne vand og en klud/håndklæde til at tørre polen.

Gratis prøvetime

Er du klar til prøve pole dancing? Vi tilbyder helt uforpligtende en gratis prøvetime, så du kan se om det er noget for dig.

Scroll til toppen