Filosofien

bag pole & yoga for life

Vores

filosofi

Filosofien bag Pole & YogaForLife studiet handler om at der skal være plads til alles forskelligheder, uanset baggrunde og fysiologiske udgangspunkt man kommer med! Den enkelte elev kommer i fokus og bliver mødt professionelt, med den ekspertise i sundhed, coaching og fysisk træning, som instruktøren har kompetence i, og for at eleven kan opnå sine mål.

Hele teamet samt medlemmerne sørger for du føler dig velkommen, bliver motiveret, så træning er sjovt og effektivt. Vi passer på hinanden og støtter hinanden og alle kan være med!

Vi tror på at end ikke skyerne sætter begrænsningerne! Kun dig selv.

Du er herre over hvordan du vil leve dit liv og skabe det. Kun dig! Så start i dag og lev hver dag fuldt ud og sæt pris på dig selv, menneskerne omkring dig og nyd nuet.

Gennem f.eks. yoga og funktionel træning(pole fitness), lære du hvordan en sund stærk og balanceret krop, ikke kun bliver stærk gennem styrketræning, men også gennem egen kropsvægt og balance.

Kroppens styrke og sindet skal være i balance, for at vi kan fuldende os selv og skabe det liv vi ønsker. Vi skal både være stærke styrkemæssigt og smidige flexible i kroppen og vores sind. Et smidigt og sundt sind og en stærk krop, er et godt fundament, som man kan opnå bl.a. gennem flexibilitets hold, yoga og poledance.

Derudover er det sjovt at vende sin fitness på hovedet og gøre træning til en leg gennem livet, danse og leve sundt og aktivt. 😀

Scroll til toppen