Pole dance

Instruktører

ezgif.com-webp-to-jpg (1)

Marie

Startede pole dance i December 2012, og startede med at undervise i Januar 2013.  Hun er meget energisk og hendes hold er op i højt tempo, men hun kan også undervise i et roligere tempo. Marie stiller op i konkurrencer og har konkurreret både nationalt og internationalt i konkurrencer som bærer en tone af feminin og sensuel dansestil. Marie har masser af attitude, energi, styrke og smidighed.
Diana instruktør

Diana

Diana er en ekstrem passioneret instruktør. Hun er certificeret pole dance instruktør med mere end 2 års erfaring i at undervise for begyndere og advancerede elever. Hun er en meget nede på jorden og smilende person, samt har en lidt blidere undervisningsstil. Der er plads til alle og der er ingen dumme spørgsmål. Derudover er Diana uddannet psykomotorisk terapeut. Diana stiller også op internationalt i exotic dansestilen.
ezgif.com-webp-to-jpg (2)

Kathrine

Kathrine startede pole dance i 2011 og har mange års erfaring at undervise i holdtræning, samt uddannet i bl.a.  pole dance, personlig træner, diætist og indenfor kinesisk medicin, yoga instruktør etc. Hun har stor passion for funktionel træning, og give sin viden videre til eleverne, hvor det skal være sjovt at have en sund livsstil, at skabe balance mentalt, fysisk og for sindet. Hun giver rigeligt tid til at forstå de grundlæggende danseteknikker og stilarter og kan altid komme med nye variationer og combinationer. Hun møder eleverne der hvor de er i deres udvikling, og er med til at guide og motivere dem individuelt. Kathrine stiller også op til konkurrencer.
tab8

Tabatha

Tabatha har undervist de sidste 6 år og har mange års erfaring med poledance, samt twerking. Hun er en udadvendt, passioneret pole instruktør, som elsker at motivere og træne andre i at blive bedre til at opnå deres individuelle mål. Hun er energisk og får alle med på deres niveau og har en humoristisk undervisningsstil, hvor der er plads til at grine og være personlige men også at udtrykke sig individuelt i ens dansestil. Tabatha er fra Brazilien og har derfor meget rytmisk twerking forståelse for det latinamerikanske og de vibrationer og musik som følger med deraf bliver både danset til og undervist til.
Scroll til toppen