Personlig

Træning

personlig03

Som personlig træner er mit vigtigste job at motivere dig, til at opnå de resultater du ønsker, at blive den bedste udgave af dig selv,
gennem coaching og anderledes og forskellige trænings metoder, hvorpå det bliver sjovt at træne og opnå dine mål.

Ved at finde ud af hvad der netop motivere dig og ved at skræddersy et program, som netop passer til dig og finde ud af hvilke forhindringer der måtte være, vil det kunne lade sig gøre at opnå dine mål.

Jeg sætter fokus på en stærk og balanceret fast krop, hvor ikke mindst vores mind-set spiller en betydelig rolle i vores travle liv. Så du kommer nærmere et sundere, stærkere liv fysisk såvel som mentalt. Ikke alle er ens og derfor er det vigtigt at finde netop din vej.

Find dit indre barn og eller viljestyrke frem i dig selv!

Vil du starte idag, eller én dag?

"Hvis det var nemt, ville alle gøre det!" 😉

Kontakt os gerne for en individuel og uforpligtende konsultation på kontaktformularen herunder.

Mit vigtigste job er at motivere dig, til at opnå de resultater du ønsker, gennem anderledes trænings metoder, hvorpå det bliver sjovt at træne og en ”leg” at nå målet.

Dermed ikke sagt at det ikke bliver hårdt!

Ved at fokusere på at gøre vejen til resultaterne spændende og anderledes, bliver det nemmere og sjovere at opnå resultater. Ved at forstå os selv og de udfordringer, vi måtte have på vejen, vil det blive nemmere at nå målet. Ikke alle er ens.

Jeg sætter fokus på en stærk og balanceret fast krop, hvor ikke mindst vores mind-set spiller en betydelig rolle i vores travle liv.

Scroll til toppen