Undervisning

Foredrag

Jeg laver også workshops og bootcamps for individuelle og i grupper ifb. m. Yoga, styrketræning og kost. Nogen gange udarbejdes de i samarbejde med forskellige Firmaer.

Undervisning i udlandet. Jeg har haft undervist i Spanien, og haft klienter flere steder fra i verden, online coachet og taget ned og undervist dem. Jeg har kørt intensive forløb med træning, vægttab, motivation og ernæring i udlandet. Jeg har undervist i Carribien og tilbyder også forløb og undervisning af workshops i udlandet, så kontakt mig hvis der er noget som kunne være spændende og relevant for netop dig/Jer.

Workshops og bootcamps

Kathrine har også meget erfaring med foredrag og tilbyder foredrag omkring træning, styrketræning, yoga, mindfullness, livsstil, sundhed, vægttab og ernæring.  

Hvor f.eks. en stor sammenhæng der er mellem krop og sind. De fysiske eller mentale barrierer man kan støde på i livet, som kan være med til at hindre at vi opnår de resultater vi gerne vil have. Hvad der skal til for at vi kan være noget for os selv, og ikke mindst vores familie og blive mere succesfulde, have overskud og være lykkelige og være den bedste udgave af os selv.

Foredragene kan købes online eller du kan kontakte mig for et personligt foredrag som tilbydes i hele landet.

Jeg brænder for at hjælpe andre med at opnå deres mål.

Kost & ernæring

Jeg har læst til Diætist på Københavns universitet og kostvejleder hos Fitness Institute og laver derfor skræddersyede kostplaner til enten, vægttab, muskelforøgelse, eller generel sundere livsstil. Dertilhørende forslag til madplaner til den travle hverdag og individuel ernæringsvejledning.

Personlig træning

Jeg er uddannet personlig træner hos Fitness Institute og laver personlig træning, hvor mange klienter kommer for at få enten en sundere livsstil, vægttab og en mere tonet og fastere krop, eller muskelforøgelse/bevarelse.

Træningsprogrammet er altid personligt og lavet udfra baggrund, alder, og sat sammen til realistiske delmål og mål. Det indeholder plan, tests og målinger.
Jeg anbefaler forløb, da det skaber bedre og mere holdbare resultater.
Jeg laver også programmer for "cut og kurvede former" og programmer specialiseret i f.eks at give en mere fast, større og rundere numse. Hvem vil ikke gerne have den flotte numse og timeglasfigur? 😉

Yoga & Mindfulness

Kathrine tilbyder også kurser og forløb i Mindfullness og meditation. Kontakt for mere info.

Scroll til toppen